top of page

Chi Gong er fysiske øvelser, der har til formål at holde kroppen og sindet i god form, og kaldes i Kina ”øvelserne for et lang liv”

Chi Gong udspringer fra den Traditionelle Kinesiske Medicin (TKM), og er en vigtig del til forståelsen af hvordan kroppen tilføres fornyet og frisk energi, og løsner for blokeret og stagneret energi.  At holde kroppen og sindet i balance.

Et langt liv med Chi Gong

Chi Gong formen jeg arbejder med, er Golden Wings Chi Gong, som er blide meditative øvelser med focus på åndedrættet. Golden Wings Chi Gong er unik i sin forståelse af chiens bevægelse i kroppen – både fysisk og spirituelt.

Golden Wings Chi Gong

Chi Gong støtter din personlig udvikling – og din mål og ønsker i livet. Privat og på jobbet.
Når Chien flyder frit i kroppen, styrker og afbalancerer det også dit sind og nervesystem.
Du får energioverskud, glæde, inspiration, handlekraft og dermed mulighederne til at opnå hvad du ønsker dig i livet, både privat og i arbejdsmæssige sammenhænge.

Chi Gong fornyer energi, styrker immunforsvaret, kroppens organer og modvirker stress.

Chi betyder livskraft, energi, luft.
Gong betyder bevægelse, aktivitet.

Chi Gong øvelserne arbejder med Chi´en (Energien) i meridianer(energibaner) og organerne i kroppen.

Øvelserne giver energi, velvære, glæde og latter. 

Når Chi´en  i kroppen afbalanceres, opnås der balance mellem krop og sind, og kroppen regenerer/heler sig selv for belastninger/sygdomme.

Smerter, træthed/manglende energi, sygdomme og ubalancer er udtryk for at krop og sind er i ubalance, at Chién ikke flyder fri – er stagneret.

Øvelserne smidiggør og styrker kroppens led/ muskler, øger koncentrationen, beroliger nervesystemet og sindet, og er således meget effektive mod stress – og regeneration efter stress.
Immunsystemet og kroppens indre organer, styrkes ligeledes.
De modvirker og regenerere sportsskader.

Øvelserne kan udføres stående, siddende og liggende. Bevægelserne er enkle og ofte langsomme, og udføres i afsluttede serier at 3 gentagne øvelser.

Balance og velvære med enkle øvelser

Chi Gong

bottom of page